Тома Биков изплака: Не се плашим от пенсионирани милиционери! Нямаше по-добър кандидат сред нас от Герджиков!

България отблизо

Едва ли можеше да излъчим по-добър кандидат от проф. Герджиков Политическата среда в този момент е такава, че не предполага партийни кандидатури за президентските избори.

Това заяви Тома Биков от ГЕРБ пред БНТ след края на втория тур от президентските избори, на които подкрепения от тях кандидат Анастас Герджиков загуби изборите.

По димите му в една кампания всеки си говори каквото си поиска, а в случая всички изговорени неща били лъжаНа парламентарни избори ДПС играли за себе си, а на президентските избори – почивали.

ГЕРБ вече ще бъдат силна и конструктивна опозиция в 47-то Народно събрание. Това е техен проблем, заяви Биков за новото мнозинство, което се сформира около ПП.

Тома Биков очаква от втория мандат на Румен Радев да се опита да консолидира партиите около себе сиГЕРБ не се притеснява и страхува от последващи ревизии, но Биков се надява да се отдели малко време на по-важните неща. Трудното за ГЕРБ мина, а сега ще видят новата група в парламента. Да ни плашат тука с пенсионирани милиционери – няма да ни притесни чак толкова много, отсече Тома Биков.

Това, което притеснява Биков е, че преговорите за новото правителство се водят от лидери, които са в оставка. Той не знае колко ще издържи евентуалното ново правителство, а как ще се справи със сложната геополитическа обстановка и кризите пред страната. Тома Биков не е оптимист и вижда, че някои хора биха могли да отстъпят от българския национален интерес.

Биков не знае как протичат разговорите за съставяне на кабинет, но от ГЕРБ ще влязат със самочувствие в 47-то Народно събрание.

loading...

Tagged

1 thought on “Тома Биков изплака: Не се плашим от пенсионирани милиционери! Нямаше по-добър кандидат сред нас от Герджиков!

  1. Ало, овцебик, теб те плаши само мисълта за бай Ставри – той не е пенсиониран, въпреки солидния стаж!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *