Тома Биков: Не разбрах какво каза президентът! Кои са честните граждани в България, които го подкрепят? Не виждам такива!

България отблизо

Президентът, наред с всичко, което каза, трябваше да бъде по-конкретен в това, което говори. От една страна, какво означава сваленото доверие. Ясно е как се слага край на едно управление – когато има избори. Избори ще има догодина.

Това каза народният представител от ГЕРБ Тома Биков в студиото на „Тази сутрин“ по bTV във връзка с вчерашното извънредно изявление на президента Румен Радев. „90-та година имаше разпад на държавността и фалит на държавата. Откакто е президент, заниманията му с политика са от тогава.

„“Кои са честните граждани? Те ли са, или тези, които ги издирват? Не мога да разбера какво означава честни граждани. Според мен, подкрепящите Радев също не могат да разберат какво точно казва.

Ако ГЕРБ и ОП не бива да бъдат в управлението, нека каже кои са неговите фаворити за тези места“, каза Биков.   Депутатът твърди, че за него не е проблем това, че президентът е критичен към управлението, а проблемът е в това, че не предлага никаква алтернатива. „Преди година той събра стратегически съвет и той трябваше на базата на тази стратегия да каже „не сте готови, не правите добре това и това“. Една година по-късно не сме чули една дума.

Вчера той си откри предизборната кампания – доста рано и по неподходящ начин. Резултат ще има догодина есента, когато хората ще решат кой искат да бъде президент“, допълни той.  „Един варненски политик каза, че веднага се присъединява към президента. Това не е много добър ореол. Имало е оттегляне на доверието, което не е довело до падане на правителството“, обясни Биков.   „Защо обявява война и го прави точно в този момент?

Аз не съм гласувал за президента, така че съм си свалил доверието към него още преди да са го избрали.

БСП имат вътрешни избори и самите те не знаят кой ще им бъде лидер“, заключи той.

 

loading...

Tagged

1 thought on “Тома Биков: Не разбрах какво каза президентът! Кои са честните граждани в България, които го подкрепят? Не виждам такива!

  1. ЧЕСТНИТЕ ГРАЖДАНИ СА 2-МИЛИОНО И ОТГОРЕ,КОИТО ГЛАСУВАХА ТОЗИ БЪЛГАРИН!А не като теб,който плю по МУТРАТА,и след това му лижеше топките и задника му!БОКЛУК СИ И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *