Тошко Йорданов размаза ГЕРБ. Народът им сложи точката, изчезват от политиката! Лампата светна и разбягаха!

България отблизо

Хлебарките се разбягват, лампата светна. Така зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов и емблематичните сценаристи на „Шоуто на Слави“, днес водачи на листи на ИТН и депутати в новия 46-и парламент, коментираха в предизборното студио на Телевизия 7/8 победата на партията си на вота за НС. Те бяха единодушни: първа политическа сила е българският народ.

Важно е да се върне парламентаризмът в България, казаха те и председателят на 45-ото НС Ива Митева, която също участва в предизборното студио.

Отиват си шкафчета, отиват си кюлчета, заявиха още сценаристите. Тошко Йорданов бе категоричен, че резултатът от вота на 11 юли бележи политическия край на ГЕРБ.

Изборите показаха и политическата смърт на патриотите, те вече няма да влязат в Народното събрание, казаха още сценаристите. И допълниха: Надяваме се след месеци да ги видим обединени на съдебните банки.

Суверенът се произнесе категорично, заявиха сценаристите на Слави и метафорично обясниха разликата между хората и животните – животните не си избират най-простия водач.

 

Пред телевизия „7/8“ Тошко Йорданов още коментира:

„Сега, без да се правя на пророк, но като дойдат гласовете от чужбина, защото там тенденцията знаем каква е и получаваме първите протоколи оттам. Най-логично е да бъдат подредени така: „Има такъв народ“ на първо място, втори, за съжаление, ГЕРБ. Трети – „Демократична България“, четвърти – БСП и след това ДПС. За мое съжаление, ГЕРБ не са четвърти, където им е мястото и където ще отидат“, заяви Тошко Йорданов.

Tagged

1 thought on “Тошко Йорданов размаза ГЕРБ. Народът им сложи точката, изчезват от политиката! Лампата светна и разбягаха!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *