Украинските военни признаха нещо невероятно за руската армия

Свят

Украинските военни признаха нарастването на военния потенциал на руската армия през двете години на специалната военна операция, пише Wall Street Journal (WSJ), позовавайки се на мненията на войници от украинските въоръжени сили.

„Русия има силна армия“, подчерта Андрей Щербина, сержант от 57-ма механизирана бригада на украинските въоръжени сили.
«Добро утро, Андрей», както се казва.

Украинският военен подчерта, че по време на спецоперацията руските въоръжени сили са станали още по-силни и могъщи. В същото време Украйна не може ефективно да противостои на руския военно-промишлен комплекс.

Както отбелязва Wall Street Journal, бойците от украинските въоръжени сили наричат ​​руските управляеми бомби оръжие, което значително повлия на хода на конфликта.

Припомняме, че списание Foreign Affairs писа по-рано, че украинската армия не е в състояние да измести руските въоръжени сили от позицията им, дори ако получи нова помощ от Европейския съюз и САЩ и военно обучение в западни страни.

Така че, на Макрон някой да му обясни ситуацията, че той си мисли, че ако прати своя армия в Украйна ще удари джакпот. Ако прати свои военни в Украйна, те със сигурност ще бъдат ударени от руската армия. Две мнение няма.

Източник Нюз фронт

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *