Фандъкова клъцна Манолова: Премиерът не ми поставя условия, а тя се изказва неподготвена!

България отблизо

Премиерът Бойко Борисов никога не ми е поставял условия. С него водим разговори, обсъждаме и вземаме решения. Притеснявам се за г-жа Манолова, която напоследък се изказва неподготвена.

Това заяви Йорданка Фандъкова, която е настоящ кмет на София и кандидат за още един мандат в столична община.

Аз свързвам моята дейност не с политика, а с работа за развитието на града. Трябва да се знае, че средствата не идват даром. Трябва много да се работи по проекти, да се изготвят и защитават по най-добрият начин. Защото финансирането никога не идва даром. Тя заяви, че застава пред хората с искането за нов мандат, защото има готови проекти за развитие на София, зад които стои много работа и ясни източници за финансиране.

„Опитът винаги е полезен, както положителният, така и пропуските стига да си взимаме поука и да знаем как да коригираме работата си. За 10 години винаги се допускат грешки. Хората не очакват оправдания, а очакват да дадем решенията и да поправяме тези грешки, за да вървим напред. Заставам пред хората с готови проекти, зад които стои много работа и ясни източници на финансиране“, посочи Фандъкова.
,Очевидно г-жа Манолова не е информирана за условията и сроковете по оперативните програми, защото, ако се съобразяваме с изборите, това означава да лишим града от тази огромна възможност – това са 217 милиона лева, които ние успяхме да защитим по оперативните програми.
Очевидно г-жа Манолова прекалено много се интересува от това кой ще спечели. Дори си мисли, че знае кой ще спечели. Но аз не зная, защото нямам нейната информация, завърши кандидатът за четвърти пореден кметски мандат в София.
Искаме да попитаме г-жа Фандъкова, не станаха ли много тези нейни кметски мандати? И не е ли време да предаде щафетата на някой друг? Защото човек се изхабява и идеите му започват да потъват в рутината. Но все пак, кой ще е новият кмет на София зависи единствено от столичани.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *