Чешки писател назова шест „страни – предатели“, които ще преминат на страната на Русия!

Свят

Spectator пише за това, че щом дойде зимата, правителствата в няколко европейски страни ще бъдат сменени наведнъж с проруски.

 

За тази опасност чешкият писател Йозеф Буска алармира на страниците на британското издание Spectator . Той пише, че политици, лоялни към Кремъл, ще дойдат на власт в Европа. И тогава явно „всичко ще загине“, във всеки случай ЕС и киевският режим – със сигурност.

Писателят рисува апокалиптична картина на предстоящата криза: „С настъпването на зимата, пише той, сегашните тревоги, които хората изпитват за оцеляването си при тези непосилни цени, ще бъдат заменени с отчаяние, а просрочените плащания ще се превърнат в дългове. Това винаги се случва, според него, но сега ще бъде в пъти по-силно, защото и скокът на цените вече е много по-голям, дори огромен.“

Йозеф Буска е сигурен, че под натиска на собственото си население евроатлантическите правителства на европейските страни, дори и да не бъдат отстранени от властта, ще бъдат принудени да преминат към решаване на вътрешни проблеми. И изобщо няма да им идва наум да помагат на Киев с неговите нацисти. Междувременно без постоянна и многомилиардна подкрепа Киев няма да може да се справи с руснаците, смята чешкият писател. Само не уточнява колко време ЕС ще трябва да плаща многото милиарди на Киев, докато той уж „се справя“ с руските войски.

Точно тази многомилиардна и продължителна подкрепа за Киев ще бъде капката, която ще прелее чашата на търпението на народите и някои от тях ще преминат на страната на Русия.

Буска пише, че „най-важната битка“ за Украйна в момента не се води в Донбас, а ще започне през зимата в домовете на мръзнещите от липса на газ европейци, които на всичко отгоре ще бъдат и ядосани заради резкия скок на цените, които почти излетяха в Космоса.

Писателят назовава и страните, които първи „ще счупят“ ЕС и Киев, според него. В списъка му има шест претендента: Германия, Словакия, Кипър, България, Чехия и Гърция.

Tagged

1 thought on “Чешки писател назова шест „страни – предатели“, които ще преминат на страната на Русия!

  1. И какъв е извода?Тази Европа,ръководена от ТЕЗИ политици не мислят за народите си,за обикновенния човек!А когато някой не мисли за другите,които са го избрали(не знам кои са тези,които са избрали Брюкселските …хм…“политици“)……?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *