Чудо! Астролог предсказа: България е пълна с пари! Хората ще стават все по-богати!

България отблизо

Още един астролог изпълзя от плеадата гадатели и започна да ни  убеждава колко добре си живеем.

Този път Любомир Червенков заяви, че българите са богати хора, но крият парите си. От Евростат ни убеждават, че сме най-бедната страна, но аз не мисля така. Парите ги има, но са скрити.

Управляващите ни казват, че сме на първо място в Европа по брой на спестяванията в банки на човек от населението. И аз им вярвам. Защото и фактите го показват.  Бедните пенсионери, които ходят на социална кухня и си взимат безплатно боб и леща от БЧК, веднага вадят по 30 хилядарки, ако им се обади телефонен измамник. Бедните безработни вдигат сватби на децата си за хиляди левове. И бал им правят. Значи по мазета, в буркани, под дюшеци е пълно с пари. Народът не е беден, а само се прави на такъв.

/Тук искаме малко да поспорим, г-н Червенков, но може ли да се спори с врачки и астролози?/

“ Парите ще се върнат в България, обаче това  няма да се случи  за година-две, убеден е говорещият със звездите.

„Досега много е крадено от държавата и изнасяно навън, обаче този процес ще тръгне  в обратната посока – ще се върнат и хората и парите и България ще започне да просперира.“

„Когато баба Ванга казва, че много българи ще започнат да се връщат в България, тя не каза защо. Но аз вече мога да отговоря. Ще се върнат не защото са големи патриоти, а защото обстоятелствата ще ги принудят. Тук ще се живее по-добре отколкото в другите страни. Там има мигранти, а тук не.

Червенков задължително се спря и на Бойко Борисов и заяви, че му съчувства. Според звездите, сега в България трябвало да има друго правителство, но Борисов надделял, за да спаси страната. И само фактът, че е  под влиянието на силните Близнаци му помагал. А ако  правилно си изиграе картите, има всички шансове за успех.

Пък българите да не се притесняват.

В идните 3,5 века ще стават все по-богати!

Браво, Червенков, успокоихме се!

Има-няма четири столетия и ще се оправим!

Само не разбрахме Борисов дотогава ли ще ни управлява?

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

2 thoughts on “Чудо! Астролог предсказа: България е пълна с пари! Хората ще стават все по-богати!

  1. Г-н Червенков, при цялото ми уважение към Вас бих искала да допълня….. относно твърденията ,че спестяванията в банките са десетки милиарди…..Да, НО агенцийте считат за спестявания ….. КРЕДИТИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ…Откраднатите пари ПО ВРЕМЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА са отдавна в чужди банки и офшорни компаний….Що се касае до Борисов и ролята му на СПАСИТЕЛ…. не е вярно. Той има поставена медицинска диагноза-НАРЦИСИСТ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *