Шок: КПП-тата паднаха, но постовете остават! Ето какво се случва!

България отблизо

Тази нощ КПП-тата в цялата страна паднаха. Това стана със заповед на здравния министър Кирил Ананиев.

Но… пак няма да може да пътуваме безпричинно. Пак ще трябва да носим декларации в джоба си. Пак ще се надлъгваме с полицаите.

Защото силовите органи направиха важно уточнение: „Проверките на декларациите ще продължат и след падането на КПП-тата“.

От МВР заявиха, че засилените проверки по пътищата ще останат.

По повод падането на КПП-тата и празничния ден от там прогнозират, че днес ще има засилен трафик по пътните артерии на страната.

От сутрешния брифинг стана ясно, че 36 служители на МВР са с положителни проби. 28 от тях вече са излекувани.

Значи КПП-тата паднаха, но мобилните постове остават. И пак ще ни искат тези омразни декларации. Полицаите ще кръстосват с автомобилите си, ще дебнат в храстчетата, ще ни съставят актове…

Защо?! Нали забраната за пътуване между градовете отпадна?! Защо трябва да продължаваме с лъжите?!

Явно на някой много му трябва населението да е стресирано и да не мисли за нищо друго, освен как да се промъкне до съседното населено място, без да го усетят катаджиите. Явно спокойствието, което е така нужно на хората в тази стресова пандемия, не се нрави на някого.

Явно ще продължат да ни стресират за постоянно. Понеже явно, страхът е единственият начин, по който правителството може спокойно да управлява. И спокойно да раздава пари на своите обръчи от фирми. Това е!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *