Аламанов: Нелепият милиционерски министър трябва да подаде оставка незабавно!

България отблизо
„Всички осъждаме провокаторите, които започват целенасочено безредици. Но няма оправдание за милиционерите, които със злоба си изливат некадърността върху случайни хора. Тъжна, отчайваща, селска, комплексарска злоба, подкрепяна от милиционерски шефчета“, пише Аламанов.

 

 

„Обиждаха ме и ми говориха. Дори още докато ме бият, ми обясняваха защо ме бият – че ще ме ритат в корема, за да нямам деца. После ми обясняваха, че точно това е била тяхната цел – да нямам деца, да не мога да родя, а дори и да родя – да не ги видя живи“, добави тя.

„После просто ни казаха да станем, вкараха ни в един бус и ни закараха в районното. Нямаше разпит, един от полицаите дойде при мен и каза, че той ме е бил“, каза още тя.

Полицията трябва да служи на хората.

Милиционерите тормозят хората, за да насаждат страх.

Всички осъждаме провокаторите, които започват целенасочено безредици. Но няма оправдание за милиционерите, които със злоба си изливат некадърността върху случайни хора. Тъжна, отчайваща, селска, комплексарска злоба, подкрепяна от милиционерски шефчета, за угода на безскрупулни политици.

Ясно е в кое районно управление са закарани задържаните. Дано намерят този милиционер бързо.

А нелепият милиционерски министър трябва да си подаде оставката незабавно. Защото това е въпрос на чест, дано да знае какво означава това. Въпреки че действията му от 2020 г., когато се гавреха с протестиращи под колоните на МС, не подсказват това.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *