Алгафари обвини Радев в нещо немислимо. Кой плаща на политолозите?

България отблизо
БСП ще се сгромолясат на тези избори. Този служебен кабинет нищо не може да направи, падна в гроба, който Румен Радев си изкопа. Това заяви по Нова нюз политическият PR Нидал Алгафари.

„Той иска да управлява и манипулира всичко. Където не успява, ги удря – ГЕРБ, ДПС и БСП. Президентът управлява вместо кабинета, а всички трябваше да бъдат марионетки. Ще види накъде ще поведе България, дали към сближаване с Русия и излизане от ЕС. Защо той не спира възходът на „Възраждане“? След като това не се получи, той се отрече от тях. Нинова и БСП усетиха, че вече започна предизборната кампания“, посочи той.

Според Алгафари, ако членове на БСП бъдат част от служебното правителство Нинова ще се освободи от опонентите си.

„Радев се опитва да разбие лявото пространство и да го направи по негово подобие, но Нинова няма да го позволи. На него му е ясно, че той каквото можа, направи, повече от това няма да може да направи“, заяви Алгафари и допълни, че Трифонов ще направи турне из страната по време на предизборната кампания.

„Той отмъсти на „Продължаваме Промяната“ за това, че спечелиха повече гласове на изборите за сметка на ИТН. Възможно е да не влязат в парламента, ако не направят ясно таргетирана кампания. Не е почтено президентът да говори за хаос при всичко, което направи“, смята анализаторът и прогнозира, че след външен натиск след вота ще се сформира широка коалиция.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *