неделя, май 12, 2024
Начало > България отблизо > Алгафари шашна с прогноза какво ще направи Ваня Григорова

Алгафари шашна с прогноза какво ще направи Ваня Григорова

България отблизо

Видяхме един много висок клас разговори, естетически изказ в балкански вариант. Не смятам, че са изгорили мостовете, защото те не минават по мостове. Стигат един до друг в средата на блатото и там се калят още повече. Това заяви политическият анализатор Нидал Алгафари пред bTV.

„Много ми е трудно да хвана думите, защото съм чувал всякакви глупости. Всички станаха поети и писатели. ДПС и ГЕРБ са много евроатлантически настроени. Хора, които ужким работят за евроатлантизма, те ги махат, за да могат да вървят в правилната линия“, обясни той.

 

Приказките на г-н Христо Иванов, въобще всичките са предизборни. За съжаление, почнаха не да се показват, а да се доказват. Кой е шарлатанина – доказаха го, кои са крадците, кои са грабителите, кои са шафрантиите. Шафран идва от кафенетата във Франция, да не си помислите нещо друго“, допълни Алгафари.

„Новите субекти в НС ще дръпнат голяма част от гласовете на БСП и ще се изравнят около 4-5% и ще направят нещо общо. Г-жа Манолова и Григорова ще се напаснат добре към ситуацията, за да реализират интересите, за които са се борили“, каза още той, изтъквайки, че Григорова и Манолова най-вероятно ще издърпат голяма част от избирателите на партията на Нинова.

Според него Делян Пеевски ще трябва да докаже, че ще направи много силни избори и ще се опита да се докаже като лидер и ще трябва да помогне с каквото може на някоя патерица – дали ще бъде ДБ, ПП или Ваня Григорова.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *