Александър Йорданов се захваща здраво с Русия! Ето какво е намислил!

България отблизо

България трябва да има равнопоставени отношения, както с ЕС, така и с Русия. Трябва да се държим гордо, а не да сме обслужващ персонал на Русия. Москва може само да се учи от България.

Това заяви евродепутатът от СДС Александър Йорданов в ефира на Българската национална телевизия.

„Правилно е да се купуват американски самолети, защото първо трябва да мислим за сигурността. Те са „Мерцедесите“ на авиацията“, разкри с апломб Ал. Йорданов, цитиран от /frognews.bg/.

Вярно е, че България трябва да има равноправни отношения с ЕС и Русия. Но…Ал. Йорданов изпуска едно важно нещо. Русия за нищо не ни е принуждавала. Русия не издава указания, решения и заповеди, които ние трябва задължително да изпълняваме. Това го прави ЕС. Следователно, с Русия ние имаме равноправни отношения. Нещо повече. Кремъл винаги държи на нашия интерес толкова, колкото на своя. А Владимир Путин ни даде безброй шансове да оправим икономиката си, и да станем важна страна за Европа. Само че, приятелят на Ал. Йо, Борисов, провали с лека ръка всичко. Само, за да угоди на ЕС и САЩ.

Е, значи с кого трябва да правим равнопоставени отношения? Разбира се, с ЕС, понеже Брюксел се опитва да ни командва непрекъснато. И дори ни принуждава да вървим против нашите национални интереси. Затова трябва да се освободим от диктата на Брюксел.

А за отношенията с Русия, нека Ал. Йо да не се безпокои. Те са не просто равноправни. А приятелски, дружелюбни и братски. И такива ще бъдат винаги. Колкото и това да не се иска на хора като Йорданов.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Александър Йорданов се захваща здраво с Русия! Ето какво е намислил!

  1. Ovoj A.Jordanov ne znae kakov e,“nitu riba nitu devojka“ ili poprosto narodo kajano „iska da se 4*ka ama da ne mu vleze“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *