Александър Симов гневно: Манолова да не врещи, защото точно тя даде възможност на Ердоган да избира българския президент!

България отблизо

Александър Симов от БСП атакува с пост във Фейсбук Мая Манолова.

„Проблемът в думите на Манолова обаче е, че по време на 45-от Народно събрание тя беше основен защитник на отпадането на ограниченията за секции вън от ЕС“, пише той.

„Слушах досега как Мая Манолова загрижено тръби, че турската държава се намесва в нашите избори и че целият поток от гласове в Турция е дирижиран от Ердоган.

Приятно е това завръщане в реалността. Проблемът в думите на Манолова обаче е, че по време на 45-от Народно събрание тя беше основен защитник на отпадането на ограниченията за секции вън от ЕС.

Спомням си десетки пламенни стонове и речи как връщаме правото на всеки български гражданин да гласува и каква политическа благодат следва от това.

И с гласовете на ДПС, ИТН, ДБ и на самата Манолова това ограничение падна. И сега ми е леко странно да слушам как Турция се намесвала. С едно нелепо гласуване само преди няколко месеца ние самите позволихме това. А, така мразената днес БСП се въздържа.

Пфуу, викаха редовните оплаквачки, колко архаична и немодерна партия, уууу! Сигурно гласуването ни е било страшно задръстено, но беше национално отговорно. И, да, не можем, не бива и не трябва да позволим Турция да избира президентът на страната ни!

Заради това – масово пред урните. И всичко ще е на 6“, завършва представителят на левицата.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *