Александър Симов подпали мрежата с разбиващ въпрос към умнокрасивитета

България отблизо

Социалистът Александър Симов предизвика бурна дискусия с пост в мрежата, посветен на националния празник на България 3 март.  

„Постоянно чета за това как за нашата свобода са загинали украинци, финландци, поляци и чак тогава руснаци. Та намерих една карта на Европа от времето на Берлинския конгрес 1878 г. Моля ви, посочете ми къде точно са тези държави – Украйна, Финландия и Полша, че аз нещо се обърках…“, написа Симов в профила си във Фейсбук.

„Поздравления г-н Симов! И се чудя как не споменават участието на един представител на братския японски народ“, „Ако не е бил руския цар, нито едните, нито другите, нито третите нямаше да имат принос за освобождението ни“, „Пак добре че споменават и руснаците, но ги споменават последни, а това води до по добро запомняне на тази дума. Тук виждам дългата ръка на Москва“, „Какво да правиш, евроатлантици…..“, „Каква обективност очаквате от сегашните историци, политолози, антрополози и др., които имат ясно поставена задача всичко, свързано с Русия в момента и в миналото да се представя със знак „минус“!“, са само част от коментарите, които и към този момент не спират да се появяват под публикацията.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *