Американски експерт разкри: Русия няма да приключи войната, докато не направи тези неща

Свят

Американският военен анализатор и бивш инспектор по оръжията в ООН Скот Ритър разкри неизвестни за широката публика неща около войната в Украйна. Вижте неговият кратък, но интересен анализ на събитията.

 

Русия не се договаря предварително. Не и по време на война. Преговорите ще бъдат в самия край и ако сте във война срещу Русия, преговорите обикновено изглеждат като безусловна капитулация. Но ако сте на страната на Русия, тогава преговорите за вас означават, как можете да превърнете победата в устойчив мир.

 

Русия не се интересува много от Румъния или Молдова. Ако те решат да изпратят войски в Одеса и Приднестровието Русия ще унищожи толкова румънски или молдовски войници, колкото е необходимо, за да нулира намесата им. Ако изобщо се осмелят да направят подобна авантюра. И Румъния, и Молдова знаят за това, знаят, че армиите им са незначителни.

 

Вярвам, че Русия ще превземе Одеса. Това е градът, в който през май 2014 г. нацистите вкараха 150 руснаци в Дома на профсъюзите, запалиха го и убиха около 50. Русия не забравя! И тя не прощава! Одеса е символ, а руснаците уважават символите. Ако не разбирате това, вие просто не познавате Русия.

 

Друга причина е, че украинците използваха брега на Одеса, за да атакуват руския флагман. И те получиха помощ от американското разузнаване с целеуказанието. Ето защо САЩ се паникьосаха. Сега украинците твърдят, че са получили ракети Harpoon и могат да удрят кораби на голямо разстояние. В този случай Русия ще загуби стратегическата дълбочина на Черно море, а това е неприемливо за нея. Следователно тази война няма да приключи, докато руският флаг не се развее над Одеса.

 

Има и Приднестровието. Ако Русия не го достигне, тогава тя ще получи точка на уязвимост, НАТО ще получи полигон за агресия. А за Русия това също е неприемливо. Не организирате операция с такъв мащаб, че веднага да спрете всичко! Следователно Русия е длъжна да се обедини с Приднестровието, тогава ще получи сигурност. И жертвите от 2014 г. ще бъдат отмъстени, а Украйна вече няма да може да заплашва.

 

Още нещо. Няма да потопите руския флагман, след което да останете ненаказани. Украйна ще си плати цената, повярвайте ми! Познавам руснаците, те няма да плачат публично! Но при затворени врати руските моряци ще кажат на президента:-„Одеса!“ И Путин ще отговори: – „Добре! Чух Ви!.” Това няма да свърши без Одеса да стане част от Русия!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *