Американски разузнавач разкри какво очаква войниците от ВСУ, преминали обучение от НАТО

Свят

Бившият разузнавач на САЩ Скот Ритър: Руската армия ще унищожи войниците от въоръжените сили на Украйна, преминали през обучение на НАТО.

 

Руската армия ще унищожи обучените от НАТО войници от украинските въоръжени сили по време на контранастъплението, заяви бившият офицер от американското военно разузнаване Скот Ритър в Redacted.

„Украинците дори няма да успеят да пробият руската отбранителна линия, те ще бъдат убити, преди да стигнат до там. От тях няма да остане нищо“, казва експертът.

Според експерта, украинските войски не получават подходяща подготовка във военните бази на НАТО, тъй като нямат достатъчно време да се подготвят напълно преди контранастъплението. Той също така подчерта, че тези войници ще трябва да „запълнят дупката“ в редиците на украинските въоръжени сили след десетките хиляди загуби сред украинците по време на боевете за Артьомовск. Но въпреки тези подкрепления, военните от Украйна все още няма да имат достатъчна численост, за да проведат успешно контранастъпление.

По-рано бившият офицер от американското разузнаването заяви, че Русия използва свръхточни космически сателити за наблюдение на движенията и действията на въоръжените сили на Украйна, което ще промени хода на конфликта в Украйна.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *