Анализатор разкри най-новото руско оръжие, което превъзхожда и западните

Свят

Руската армия разполага с голям набор от оръжия, които превъзхождат западните. Тук можем да споменем ракетите „Калибър“, „Кинжал“ и „Сармат“, танковете „Армата“ и „Прорив“, хиперзвуковите ракети „Циркон“, мощният подводничарски комплекс „Посейдон“, непознатите за Запада средства за водене на радиоелектронна борба, и разбира се зенитно-ракетните установки С-400 и С-500, които нямат равни на себе си в целия свят.

 

Изброяването може да продължи, но най-новото оръжие което спира ефективно украинското контранастъпление и обръща хода на войната в полза на руската армия, като й позволява да унищожава противника, без да губи свои войници, е страховито, понеже трудно се открива и срещу него няма ефективно противодействие.

Руската армия потиска настъплението на въоръжените сили на Украйна с помощта на смъртоносни дронове, пише колумнистът Мая Карлин в статия за 19FortyFive, цитирана от чуждестранни агенции.

„Този ​​тип оръжие стана предпочитано за руските войски“, каза журналистът.

Наблюдателят нарече руските дронове едни от най-модерните видове оръжия, използвани за ликвидиране на украинската военна инфраструктура и войници от Въоръжените сили на Украйна. Руските войски разполагат БПЛА с технология, която позволява на техните оператори да виждат директно какво се случва на бойното поле от първо лице.

„Москва ще продължи да използва своя арсенал от безпилотни самолети-камикадзе, за да потисне контранастъплението на Киев“, заключи Карлин.

По-рано The Telegraph съобщи, че руският дрон Lancet представлява много сериозен проблем за украинските войски.

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *