Англия в паника! Русия ще си отмъсти за Сирия! Вижте за какво трепери Тереза Мей

Свят

Русия е впрегнала всичките си хакери и се е прицелила в милиони лаптопи и телефони по къщите на англичаните.

Лично Путин бил наредил невиждана досега  кибератака, насочена  срещу „много и критично важната инфраструктура” на Великобритания.

Поредната ужасна заплаха, надвиснала над Острова  обявиха висши експерти по сигурността, пише в. „Дейли Мейл”. Те уточняват, че хакерите в момента „превземат“ един по един компютрите и телефоните на британците, а докато  Москва получи съответния достъп до всички устройства, руските агенти ще  останат скрити до самото начало на атаката.

По този начин  Русия се подготвяла за мащабна кибератака по електропреносните мрежи на Великобритания, телефонните мрежи и тези на  военните и извънредните служби. Ударът щял да бъде наказателен заради атаката на Англия по Сирия. По този начин Русия щяла да си отмъсти на всички британци за участието им в бомбандировките  в Сирия, тръби изданието.

Информацията за атаката бе разпространена от британското управление за комуникациите и от ФБР.

В определен момент хакерите можели да спрат тока и водата и големи райони в страната, да изключат интернета да прекъснат мобилните връзки. Така щял да настъпи хаос, твърди изданието. В по-мекия вариант, всеки британец ще бъде следен къде работи, с кого говори, ще се разкрият много икономически и даже военни тайни. Щели да се използват и лични тайни на определени хора, чрез които да бъдат шантажирани и вербувани.  Лондон  вече е подготвен и очаква отмъщението на Кремъл за Сирия! – тръби таболоидът.   Правителството веднага е започнало преглед на киберзащитата на страната, за да открие и заздрави слабите й места и да спаси страната.

Според Кийрън Мартин, изпълнителен директор на Националния център за киберсигурност, целта на руснаците е  да   поставят под свой контрол комуникациите, да се доберат до доставчиците на интернет и да внесат паника и страх в страната.

Всичко това прилича на сценарий за холивудска продукция и то треторазрядна.

Тереза Мей и правителството й се страхуват от реакцията на Путин и рисуват пред гражданите апокалиптични картини с цел да нагнетят омразата и страха от Русия.

Ако тези рутери, комуникации и прочие техники са толкова достъпни, защо англичаните не вземат да си ги защитят по-добре?

Ако всеки руски хакер може да проникне в системата за разговори, съобщения и военни тайни – язък  за бившата британска империя, разузнаването й и цялата й сигурност.

А защо му е на Путин да си създава толкова работа и да подслушва интимните тайни на англичаните, а после да ги заплашва и да ги вербува за незнайни цели, никой не знае. Ако ще отмъщава на Англия, владее много по-мощни и по-бързи средства.

В случая всичко е ясно. Тереза Мей панически се страхува. Не от Путин, а от собствения си народ, от който само 25 процента подкрепиха ударите в Сирия, а останалите са против. Дори миролюбци излязоха на улицата да протестират.

Същият този народ може да я свали от клатещия й се стол и тя прекрасно го знае.

И понеже Путин перманентно е виновен за всичко, защо да не му тръшне и това обвинение?

В страната на петъчното безпаметно пиянство след петия шот вярват дори в малки зелени човечета!

А сега между човечетата ще им се привижда и Путин.

Гениално!

И тъпо!

Но щом има кой да вярва, върши работа засега…

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

2 thoughts on “Англия в паника! Русия ще си отмъсти за Сирия! Вижте за какво трепери Тереза Мей

  1. Поредната тъпа измислица! Не ги ли е срам вече–- да спрат с глупостите и да си живеят живота!!! (тоест ТЯ–Мей)!!!

  2. Такива „прозрения“на медиите са поредната ингелизка глупост.Тя показва появата и проявата на гузна съвест заради идиотщините избълвани по отношение на Русия по случая скрипал и последвалата колективна атака на Т.Т.и М срещу Сирия,която ги разоблачи като лъжци и тъпоглави политици. Но нека си измислят несъществуващи заплахи-рано или късно ще осъзнаят своята глупост.Такова поведение играе в полза на Русия и срещу тях самите.Но уви,нямат умни психолози,или пък не искат даги чуят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *