Ани Салич разкри нещо страшно за политиците ни. Вижте откровенията на журналистката!

България отблизо

Пожелавам си през следващата година политическият театър да свърши и да можем реално да правим журналистика.

Това заяви днес Ани Салич в сутрешния блок на Нова телевизия.

Тя разкри, че  всички от нюзрума – и работници и журналисти виждат по гримьорните как политиците  се поздравяват, тупат се по раменете, разменят си последни слухове питат се един друг  как са децата и кога ще се съберат пак да пият по две ракии и да си направят барбекю, а  после, като влязат  в студиото, изведнъж се хващат гуша за гуша и изиграват през зрителите поредния епизод на постановката „Ние се борим за истината и за България“.

Тази новина от кухнята на телевизиите отдавна се носеше като слух, но чак сега се намери журналист, който да я потвърди и да я хвърли в лицето на лицемерните управляващи, които се карат, обиждат и плюят с противниците си  за през зрителите, а след това излизат и пият заедно кафе, а през уикенда  се събират на приятелска трапеза. И всичко е уговорено, дори и кавгите им и целия театър за пред народа.

Това, че Салич се осмели да каже истината, потвърждава слуховете, че смята да сменя попрището и да влиза в политиката.

Наскоро бе разпространена информация, че любимката на много българи слиза от екран и влиза в нов политически проект. Той ще е поруски ориентиран, ще се бори за социална справедливост и най-вероятно ще реализира идеите на президента Радев за по-добра и по-хуманна към хората държава.

Журналистката не отрече информацията, но не каза и никакви подробности.

Намеренията й обаче бяха посрещнати с одобрение от голяма част от българите.

Автор Станислава Славова, istinata.net

Б. А. Тази статия е оригиналът! В който и сайт да я видите после, предупреждаваме, че е преписана без наше съгласие.

 

Tagged

2 thoughts on “Ани Салич разкри нещо страшно за политиците ни. Вижте откровенията на журналистката!

  1. А, ако беше написана и без правописни грешки и ако беше казано в нея за участието на Ани Салич в нелегален трафик на изоставени деца – тази статия геле нямаше да има.

  2. Те това е цирка разиграван от всичките партии. И всичките са за публично пребиване. Щом и Фейсбука търпи цинизми и извращения, но не и суровата истина и налагат санкции, ясно е, че извратените мерзавци истината не понасят. А защо ли ние ги понасяме все още и докога????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *