Асен Агов призова Борисов да се пенсионира, а Радев и Янев да се…събудят

България отблизо
Изненадан съм от поведението на Радев и Стефан Янев. Откъде идва тази въздържаност в тях, след като свободният свят ще надделее. Би трябвало да знаят кой ще е победител в Украйна. Това каза по БНТ Асен Агов.

Русия няма да има пари да плаща на местните си рубладжии. колкото и да ни плашат с ядрено оръжие, то няма да се използва. Путин ще облъчва собствените си войници ли?

Борисов е бил само веднъж на среща на върха на НАТО.

 

Не ходеше там, защото знаеше, че част от неговия електорат са антиатлантици. Спомняте си, когато мечтаеше за платноходки, а не за отбрана в Черно море. А сега хоп- събудил се и станал евроатлантик. Той ни подвеждаше много пъти. Ни никой не може да бъде излъган, нито Промяната, нито Демократична България.

 

Докато не се оттегли Борисов, няма как да се случи реформаторско управление. Нищо страшно няма един лидер да се оттегли и да се пенсионира. Аз съм пенсионер и чета книга, имам време за всичко.

 

Метаморфозата настъпва в много хора. Действията на нашествениците в Украйна са грозни и отвратителни.  Руските войници бягат. Най-добрите русофили са тези, които са путинофоби.

Чувствам, че Янев го готвят за експертно правителство. това е лоша идея. необходимо е стабилно политическо мнозинство.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *