Астролог: През 2020 година пасажът от вмирисани скумрии ще отплува от сцената на политиката

България отблизо
2020 година е година на политическите лидери. Успех ще имат само тези политически структури, които ще изкарат пред хората лица, които никога не са се появявали, които никога не са били известни. Появят ли се, те не бива да повтарят мантрите, които вече знаем. Сега е време за новото, модерното, различното. И така пасажът от вмирисани скумрии ще напусне сцената на политиката.

Това коментира в предаването „Плюс минус“ по Нова тв астрологът Стилиян Иванов.

През 2020 година всички ще трябва да направим необходимото. Ще трябва да си оправим разхвърляните стаи като Юпитер ни гарантира, че ако подходим отговорно към задълженията си, няма да изпитаме напрежение, каза още Иванов.

Предстои нещо изключително лечебно и добро.

Трябва да си подредим къщата – т.е. нашите тела, нашите умове, нашите души. Ако го направим, ще се трансформираме. Обещавам, че догодина по това време ще сме променени.

Промяната е стрес, само когато очакванията към живота са примитивни. обикновено хората, които смятат, че живота е място, където сме дошли да ядем и да пием, те ще бъдат стресирани от промените. Но хората, които мислят отвъд материалното, знаят, че промяната е нещо, през което трябва да минем, коментира астрологът.

Той не уточни как ще изчезнат скумриите от политиката, кои са вмирисаните и кои читавите.

Не обясни как тези, които живеят само за да ядат и пият, ще осъзнаят, че на света има и други ценности, като управляващите съзнателно ги държат в будна кома.

А защо телевизиите ни занимават с подобни предсказания, това вече е въпрос, който няма еднозначен отговор.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *