Атанас Атанасов сензационно: Репресираха ме, разработваха ме, но аз мълчах в името на България!

България отблизо
Всичко ще приключи днес в 15 часа, каза в ефира на сутрешния блок на БНТ ген. Атанас Атанасов, съпредседател на „Демократична България“ (ДБ). По думите му отговорността да отиде България на избори е на ГЕРБ-СДС.

Според него няма да се случи чудо и Бойко Борисов да промени мнението си. „Близо две трети от българските граждани не желаят предсрочни избори“, напомни той.

Той обясни, че за нищо не съжалява и припомни, че „сглобката“ преди няколко месеца се е образувала, защото това се е налагало.

Ген. Атанасов коментира реформите в службите и разкри, че има категорична информация, че има разработка срещу него. И от ГЕРБ и от ПП са го информирали, разкри той, но поясни, че е мълчал в продължение на няколко месеца в името на това да има България правителство.

Снощи е имало дълго обсъждане на ситуацията от ПП-ДБ. „Ние искаме реформи“, категоричен е Атанас Атанасов и призова всички български граждани да дадат подкрепата си на ПП-ДБ, ако искат реформи, Шенген, евро. „Но сме готови и с ГЕРБ-СДС да преговаряме“, добави той.

Относно обидите и думите за „красивото лице на мафията“, ген. Атанасов заяви, че в политиката трябва да се казва истината.

Tagged

1 thought on “Атанас Атанасов сензационно: Репресираха ме, разработваха ме, но аз мълчах в името на България!

  1. ГНОМ ГЛУПАК КОЙТО ЯКО СЕ Е НАЗОБИЛ С КОКА! БИЛ РЕПРЕСИРАН ГЕНЕРАЛ! ТИЯ СЕ ОЛИВАТ В ЛЪЖИТЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *