Безумие в ефира. Борисов си отива, но избори няма да има! Антон Тодоров размаха мека четка, а една дама го срази!

България отблизо

Днес е последният работен ден за депутатите. Скандали, оставки, случайно вметнати реплики и протести белязаха политическия сезон на 2018 г. Годината започна с европредседателство на страната ни, по време на което се изведе ключовата тема за Западните Балкани.

„Експертите доцент Мария Пиргова и Антон Тодоров бяха категорични, че страната ни се е справила много добре с европредседателството. През 2018 година имаше и много спорове между депутатите и разклащания на стабилността в управляващата коалиция. „Смятам, че доколкото имаше разклащания, те бяха разклащани до голяма степен от опозицията, защото тя много огладня. Тази опозиция е вече в карантина близо 8 години с едно малко изключение по времето на Орешарски.

Ако погледнете публичните политики тогава и ги сравните със сегашните, ще видите една драматична разлика“, коментира  Антон Тодоров пред  Bulgaria ON AIR.

Според доц. Мария Пиргова отличително за премиера Бойко Борисов през тази година е, че рязко е загубил доверието на хората. По нейни думи той работи като отиващ си политик и законите, които сега се приемат в парламента, са за закрепяне на статуквото със страх. “

Това са едни антидемократични закони, срещу които цялото общество се възмущава и предполагам ще се надигне, защото това ще се съчетае с вдигането на цените. Ще бъдем свидетели на огромно недоволство“, коментира доц. Пиргова. По нейни думи през следващата година ни очаква или програмен кабинет, или избори съчетани с европейските или местните такива.  Според Антон Тодоров БСП не биха могли да спечелят нито европейските, нито местните избори.

Тезите на двамата са взаимно изключващи се, но това не стресна свикналия на всичко български зрител.

Хвалбите на Антон Тодоров прозвучаха кухо, а и самият той е доста изчерпан като коментатор и като политическа врачка и хората не го приемат насериозно.

Думите на Мария Пиргова пък дадоха известна надежда на българите за промени.

Но промени няма как да се случат, докато всеки стои вкъщи и призовава другите да излязат на улицата!

Tagged

2 thoughts on “Безумие в ефира. Борисов си отива, но избори няма да има! Антон Тодоров размаха мека четка, а една дама го срази!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *