Беновска: Ще дам 10 лева на Нинова, за да я видя как се гърчи и пада от истинския държавник Борисов!

България отблизо

Илиана Беновска откри предаването си в Канал 3 с остър политически коментар: 

Градската легенда разказва, че Нинова е използвала вратичката, че позициите на ИБ на БСП могат да се приемат и огласяват с обикновено мнозинство, за да заклейми лидера на ПЕС Сергей Станишев, че е опасно близък с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Другарката Нинова е събрала приближените си и те са гласували с по две ръце Станишев публично да бъде заклеймен:

„Изпълнителното бюро на БСП се разграничава от думите на президента на ПЕС Сергей Станишев, че премиерът Бойко Борисов действа като държавник, а не като политик. Смятаме, че такава оценка е крайно неадекватна.“ Не-Ниновите членове на ИБ не се били, дори, уведомени с sms за публичния линч над Станишев.

Днес, 7.7.2019-та, Борисов не с думи, а с конгрес на ГЕРБ отговори на Нинова държавник ли е той или не. Какво ли ново умотворение ще изфабрикува, сега, Нинова? И, докато владетелката на БСП си търси „маршалския жезъл“ в раницата , с която ще опита да яхне и Бузлуджа, както яхна конгреса на БСП ,аз ще откликна на молбата й всеки да дари на БСП по 10 лева. Моля, името ми да се запише като дарител на БСП в отчета пред Сметната палата. Нищо , че все още не съм откликнала на Нинова-та покана да стана член на БСП в „Оборище“- София. И  призовавам всеки, които симпатизира не на Нинова, а на левите социални идеи да дари на БСП по 10 лева. Нека дадем още един шанс на любителката на гюбеци Нинова, преди да загуби и местните избори, да си опита силицата да се разбере „по мъжки“ с Борисов и да се убеди окончателно може ли да седне на неговото кресло на министър-председател. Г-жо Нинова, колко членове на ИБ на БСП подписаха срещу  Станишев за оценката му, че Борисов е държавник?

Аз съм Беновска.

И питам.

Жалка сте, госпожо Беновска!

Просто констатираме.

Не питаме.

Отдавна всички наши въпроси към вас отпаднаха.

Tagged

3 thoughts on “Беновска: Ще дам 10 лева на Нинова, за да я видя как се гърчи и пада от истинския държавник Борисов!

  1. Ах, пичка и половина е тая Беновска. Направо ще си я поря в гербаджииския анал с кеф.

    1. Аз ще ти дам на теб Беновска 10 лева свещи д си купиш.
      И що ви е имейла ми а?

      защоооооооооо…какво да очаквам? Дреме ми на мен и без това съм зела дала..хахаха

  2. Тая истеричка не престана да подлага на Гербавите!Няма срам,дори!Браво на Нинова!Бръкна им,да не казвам къде,като си отегли оставката.Обърка им сценария тотално!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *