Богомил Бонев разпиля управляващите. Невероятен картечен залп запали мрежата!

България отблизо
Добре де, защо ви трябваше да вдигате данъка на старите коли, като само една десета от замърсяването се дължи на автомобилите. А на старите логично по-малко от тази една десета.

Защо лобирахте за драстично увеличаване на гражданската отговорност, която направихте задължителна, като се оказа, че това било най-добрата година за застрахователите, написа гневно във Фейсбук бившият вътрешен министър Богомил Бонев.

 

Защо вдигате данъците за втори имот, особено ако е в курорт, като в курортите и без това данъчната оценка, която вашите мутренски кметове са приели, е абсурдно висока.

Защо позволихте на един прост седесар да вдига цените на тока, та да угоди пак на монополисти, с които имате очевидна връзка. Да не говорим за пускането на парното при 23º температура преди няколко дни.

 

Защо се правите на три и половина за цените на горивата, като сте осигурили пълен монопол на Златев и му защитавате лобистки печалбата, след като според много публикации, благодарение на счетоводни врътки, ЛУКОЙЛ въобще не е голям данкоплатец.

 

Защо ви трябваше да юркате вашата прокуратура да се излага с поръчкови нелепи обвинения срещу Елена Йончева, като знаете историята с Вероника Герен.
Ако не я знаете, толкова по-зле за вас, мутри прости!

 

И сега се чудите защо хората на студа блокираха страната.

 

Правите голям комплимент на опозицията, ако си мислите, че те имат сили за това. Нещо по-лошо! Опозицията не може да контролира недоволството, което провокирахте и това може да свърши много трагично за вас.

 

Явно сметнахте дрането на трета кожа от хората за възможно, та да се хвалите с най-добрия си бюджет.

Е, сега, вместо да се хвалите, търсете най-близкото КПП.

 

Tagged

5 thoughts on “Богомил Бонев разпиля управляващите. Невероятен картечен залп запали мрежата!

  1. Всичко добре казано, но КПП , не! Кордон от хора до затвора! Последната дума за тяхната съдба, ще се определя спрямо тяхната вина, нанесена на тоз народ години във които ги търпя!

  2. Части от древните българи и монголотатарскихуни каза:

    Те хората в България не си карат много колите защото са бедни така че няма замърсяване от старите коли кой знае колко. Той българина ако има пари ще си купи електрическа или на слънчеви батерии ама като искат да пазим чист въздуха защо не пуснат да се продават електрическите коли и тези на слънчеви батерии без пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *