Борисов: Аз съм човек, който не обича да изнася неща от кухнята, но ще ви кажа какво направи Асен Василев

България отблизо

„Колкото по-бързо забравим вчерашната среща, толкова по-добре. Срещата не произведе нищо освен една нова разделителна линия“, така коментира лидерската среща между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Той уточни, че новата разделителна линия е „помпозната проява“ на ПП-ДБ за издигане на кандидат-кмета на столицата:

 

Разбрахме се, че ще се срещнем във вторник да се разбираме“, заяви той.

Все пак аз съм човек, който не обича да изнася неща от кухнята, но няколко теми искам да засегна, които според мен са важни“, допълни лидерът на ГЕРБ.

„Всеки има правото да издига свой кандидат за кмет, но когато чуя „Борисов като ни управлява“. Министър-председателят ли е на Борисов? Шефът на НАП ли е на Борисов, шефът на Митниците ли е на Борисов, шефът на БЕХ ли е на Борисов? Да не ги изброявам подред всичките“, отсече той.

„Темата ГЕРБ – „Възраждане“ не съществува. Категорично осъждам поведението на „Възраждане“, свързано с агаресията, инакомислещите, провокациите и езика на омразата“, допълни Борисов.

Асен Василев дойде, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка. Нито тема по управленска програма, нито тема свързана с Украйна. Нищо от това, което обществото чака“, каза още лидерът на ГЕРБ в кулоарите на Народното събрание (НС).

„В момент, в който трябваше да положим максимални усилия да приемем бюджет и управленска програма (господин Василев ще е в Брюксел, доколкото разбрах), от нас се иска само натискане на копчето“, заяви още Борисов.

Той допълни, че „лидерските срещи са лидерски, когато се събират вътре десет човека, не е както трябва“.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *