Борисов: Всички пътища, които пропадат са ги правили комунистите!

България отблизо

И днес премиерът Бойко Борисов обикаля из Благоевградско, за да провери каква е обстановката в наводнените райони. След посещението в няколко села от общините Хаджидимово и Гърмен, министър-председателят се спрял и на пропадналия път Банско-Гоце Делчев.

Днес по обяд там пътя бил подкопан и под асфалта зейнали огромни кухини. Сега се прави укрепване в авариен режим и се насипват големи скални късове в кухината, за да се запълни и да не продължи пропадането на шосето. Досега са изсипани 40 камиона с над 800 кубика скални късове.

„Днес една колежка в парламента говорила за пътя за Рилския манастир. Този път тук, не сме го правили ние, а е правен от комунистите. Всички знаят колко големи валежи паднаха, колко трудно се възстановява сега. Това са природни бедствия и не трябва да се правят грандиозни заключения“, коментира Борисов изказването на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Премиерът, който е заедно със зам.-регионалния министър Николай Нанков, изказа специални благодарности на полицаите, пожарникарите и строителните работници, които по думите му работят перфектно, за да отстранят проблемите след наводненията.

А не казваше ли премиерът така и за други пропаднали пътища. Ако се съберат всичките му изказвания ще се види, че според него, всички пътища и въобще всичко, което пропада, е  строено от комунистите. А всичко, което все още стои здраво, е строено от него, от Бате Бойко.

Такива са част от митовете и легендите, с които всекидневно ни засипва премиерът. И все още мисли, че някой му вярва. Нека някой му каже, че на тези лакърдии вече не вярват дори неговите хранени хора, да не говорим за останалите, които никога не са му вярвали.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *