Борисов гласува и се закани, че ще стане премиер!

България отблизо

Моето его отдавна съм го надживял. Мога да обещая, че реваншизъм няма да има. Аз съм най-добронамереният човек към всички партии, най-добрият и разумен политик, с най-богат опит. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след като упражни правото си на глас.

 

„Този хаос и рекет, който се налага върху българите, трябва да престане“, категоричен е той.

На въпрос дали ще има правителство след изборите Борисов заяви, че партиите са, за да се разберат и да има правителство. „Има управляващи и опозиция – но има основни теми – еврозоната, енергетиката, съдебна реформа, диверсификация от „Газпром“. В момента имаме шанс да сме най-диверсифицираната държава на Балканите, с най-мощната междукомпресорна система с междусистемни връзки“, допълни Борисов.

„Ние сме по техните правила – гласуваме с машини. Надявам се президента Радев да е взел мерки, защото ние нямаме достъп до информация, да бъдат честни изборите. Ако политиците продължават да се водят от егото си и да не се съобразяват с хората, които са гласували за партиите, накрая никой няма да отиде да гласува. Аз призовавам колегите след довечера на разговор. Призовавам разума да надделее. Надявам се на разум от всички, ние имаме, доказахме, предложихме всякакви варианти да помагаме на държавата, моето его отдавна съм го надживял, реваншизъм мога да им обещая, че няма да има“, заяви лидерът на ГЕРБ.

На въпрос дали би предложил друг премиер, а не себе си, Борисов отговори: „Това е най-приятното за мен. Това е най-голямата глупост, която може да поискат другите. Ако лидери, ако хората, които определят политиките на партиите, не са ангажирани с едно правителство, то е изключително компромисно и нестабилно. Това ще е тяхна грешка и мой плюс. В момента аз съм най-добронамерения човек към всички партии. Аз съм най-добрия и разумен политик, аз съм човека с най-много опит, с най-много контакти, доказани. Ние приемаме победата на всеки един, поздравяваме ги и си заставаме на мястото, което народа ни отрежда.“

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *