Борисов заговори за оставка и преврат! Няма да повярвате!

България отблизо

„Правителството трябва да е като юмрук заедно с народа. Най-трудно е сега да се управлява и най-лесно е сега да се откажем.“

Това написа във Фейсбук министър-председателят Бойко Борисов.

„Но ние трябва да оправдаем доверието на хората. Те ни повярваха, още сме първа политическа сила. Народът осъзна какъв преврат ни се готвеше и какви са целите му: да няма бюджет, държавата да фалира и да няма правителство“, продължава премиерът.

„Не им се получи на нашите опоненти. Няма да подадем оставка и ще изведем държавата от кризата. На работно онлайн съвещание разпоредих на министрите да са непрекъснато на първа линия, до хората, да обезпечат дейността на всички работещи. Само така икономиката ще продължи да работи и ще има средства за мерките.

Държавата трябва да върви и да не затваря. Начинът за това е един – маски и дистанция. Докато не се намери лекарство, трябва да сме гъвкави и отговорни. Аз съм убеден, че до март-април ваксина ще има. Дотогава всеки министър неотлъчно до сектора си, а най-добрите лекари пред болниците. Да помагат, да успокояват, да лекуват.

Дойде времето да изведем държавата от този безпрецедентно тежък момент. И ще го направим! След това нека народът да реши кой да управлява. Ние ще подсигурим не само гражданите и бизнеса, но и наследниците ни във властта“, завършва поста си Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *