Борисов за Радев и Слави Трифонов: Прости им, Господи, не знаят какво правят!

България отблизо

Вчера ЕК пусна една декларация, към която ние се присъединихме с радост. С нея изразихме подкрепа към президента на ЕП, заради наложените му санкции от Русия.

 

Това заяви навръх Великден премиерът в оставка и лидер на партия ГЕРБ при посещението си в столичната семинария.

„Крещящо е вече мълчанието на кандидат президента Радев, депутата Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов“, заяви лидерът на ГЕРБ заради отсъствието на тяхна позиция за решението на руските власти да забранят влизането на осем граждани на ЕС на територията на Руската федерация. Държим на европейската солидарност, добави Борисов.

На конгреса имаме решение ГЕРБ да не прави коалиция с БСП. Колежката Нинова да не ни вкарва в риторика, като знае, че е невъзможно да правим коалиция с нея“, каза той.

„Нарочно се мотаят, за да свършат крещящата работа на кандидат-президента Радев и да му помогнат да си назначи своя ЦИК, за да спечели служебно изборите.

А иначе, хем са ни уволнили, хем ни държат. Сега ни казват, че продължаваме да управляваме. Но в Библията по този повод е казано: „Прости им, Господи, те не знаят какво правят““, завърши Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *