Борисов изплака: Мая Манолова ме предаде. Затова се подстригвам сам

България отблизо

To беше ясно от много отдавна. На вас не ви ли беше ясно? Така премиерът Бойко Борисов отговори на въпросите относно обявената официално кандидатура за кмет на София на омбудсмана Мая Манолова.  

„Надали има някой да й е помагал повече на Мая Манолова от мен“, заяви той пред журналисти по време на съвместно изявление със СДС.   „През целия й мандат всички нейни закони, стотици милиони й бяха дадени“, заяви Борисов.   „Тя идваше често и много пъти, не само при мен, но и при министрите“, припомни той.   „Единствената претенция към г-жа Манолова, е интервюто, където казва, че държавата я саботирала и репресирала. Няма как да те репресира държавата когато всичко, което искаш, се случва“, подчерта той.

„С Влади Горанов се скараха, не знам по какви причини. Когато разбрах, че са й взели колата от НСО, му се накарах. Но вече беше станало. Сега, доколкото знам са в отлични отношения“, каза той.

Борисов сподели доста лични неща: „Аз се подстригвам сам. И мога да се подстрижа и пред вас, за да го демонстрирам. За съжаление, прическата ми е толкова елементарна, че като се хвана с машинката, се оправям сам. Трябва само някой да ми обере врата“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *