Борисов каза кога пада карантината! Просто няма да повярвате за датата!

България отблизо

Премиерът Бойко Борисов инспектира и строежа на Южната дъга в София. Той изрази задоволството си от направеното само за 20 дни.

Когато софиянци тръгнат на работа след месеци, ще се учудят, подчерта Борисов.  Междувременно отбеляза, че са купени 60 мотора за полицията, чисто нови. Премиерът също прочете и една справка, с която потвърди, че не е искал да обиди никой от бизнеса.

„Към днешна дата в бедна България има три Бугатита, като на Роналдо, 241 Бентли-та, 123 Ферари-та, Майбах – 54, Макларън – 22, Ламборгини -87. Мазерати – 311. Ролс Ройс – 84, сигурно сме първи в Европа. Хамъри – 280. Ягуари – близо 4000. Поршета – близо 5000. Като казах, че в някои бизнеси, за да запазят работниците, може от 80 да намалят на 40 Ролс Роис-ите – какво съм ги обидил. Така говорят все едно съм ги обидил. Исках да прочета справката“, каза Борисов.

Днес цял ден премиерът не спази призивите да стои вкъщи, а обиколи цялата страна. Дори се скара на един ром, че копаел на полето без маска. За какво му е маска насред пустошта, не е ясно. Важното е, че нямал!

По време на инспекцията на ремонтите на АМ“Тракия“ заяви, че смята, че ресторантите и магазините ще заработят на пълни обороти на 24 май.

В София пък обяви, че столичани ще тръгнат на работа след няколко месеца.

На кое да вярваме?

24 май, или есента?

И докато се чудим, той ни даде и още една тема за размисъл.

Богатите стискали парите си и карали скъпи коли.

А защо не каже на приятеля си Гешев да ги разследва?

Може би така ще намери пари за бедните. Или поне на тези от тях, които няма да ползват хладилните камиони.

И ще си уточни календара!

Ако го знае де.

Станислава СЛАВОВА, Istinata.net

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *