Борисов: Как не го досрамя Тошко Иванов да върне мандата с по-скъпа кола от моята? Ще взема да агресирам!

България отблизо

За жалост по нито една тема нямаме реален опонент. Скриха се и не показаха на хората какво искат и какво правят. Единствено се водят от злобата си, некадърността и предателствата. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов на среща с министрите.

„Колкото повече виждат, че са некомпетентни и неподготвени да управляват, толкова по-злобни стават. Ние им казахме – ето управлявайте, ще ви предоставим каквото искате, само не вкарвайте държавата в пандемична, икономическа и политическа криза. Предложих им на края на годината да идем на избори…“, каза още Борисов.

„Тъжно предателство – за една шепа парички Юда продаде Господа, а тези тук предадоха мечтите и очакванията на много хора“, добави той.

„Ние си дадохме оценка. Приемаме, че са ни поставили първи, но са казали, че има кой да ни контролира. Всичко сме направили и не им стига. Те искат диктатура – абсолютно мнозинство, за да става само това, което те кажат. Няма как да стане това. Ще ни вкарат в невиждана политическа криза“, каза още Борисов.

Между него и Каракачанов се оформи интересен диалог относно колата на председателя на ПГ на ГЕРБ Тошко Йорданов.

„Видяхте с каква кола дойде на работа мандатоносителят, на когото му връчиха един фес днес“, каза министърът на отбраната.

„С каква? Аз не ги гледам, за да не се ядосвам, защото без да искам, агресирам. А трябва да обичаме врага си“, запита го Борисов.

Каракачанов отвърна: „Фолксваген, не знам какъв модел, който, ако не ме лъже паметта струва към 80 хиляди лева – колкото струват колите на министъра, зам.-министърите, началника на генералния щаб и заместниците му накуп“.

Борисов отговори: „И нашите коли от НСО са на по 15-16 г., да не си мислят хората, че са много луксозни“.

А Каракачанов изтъкна: „Аз 4 години карам най-старата кола в държавата от 95-та година за пример, защото армията няма пари“.

„А когато отидат лидерите на партиите, ще видиш с какви коли ще са. Те затова и не ходят де“, заяви  премиерът в оставка.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *