Борисов: Моите искаха да отмъстим на Мая Манолова, аз не позволих, а тя от благодарност ми заби ножа!

България отблизо
Когато ГЕРБ мечтаеше за отмъщение заради ”Костинброд”, аз не дадох. Така премиерът Бойко Борисов коментира решението на омбудсмана Мая Манолова да се кандидатира за кмет на предстоящите местни избори на 27 октомври.

По думите му тогава Станишев и Мая Манолова занесли сигнала, ГЕРБ искали да отмъстят, но Борисов не дал.

 

Държавата много пъти е помагала на Мая Манолова и премиерът не съжалява, че е подкрепил Мая Манолова за омбудсман. Надали има някой да й помага на Мая Манолова повече от мен, изтъкна Борисов, като припомни, че когато Манолова се борила за всички нейни закони и помощи за хората с увреждания, всичко й било дадено.

 

Според него било ясно отдавна, че Манолова ще се кандидатира за кмет, и запита журналистите дали на тях не им е било ясно. Борисов се надява настоящият столичен кмет Йорданка Фандъкова и Манолова да проявят една честна и коректна предизборна кампания, защото „и двете са умни“.

 

Борисов отхвърли всички твърдения, че Мая Манолова е била репресирана и заяви, че „тя не е репресирана от него, тъй като няма как да те репресира държава при всичко, което искаш да ти се случва“. Според него би било хубаво и БСП да участва в тази битка, защото не би било честно. Фандъкова била много почтен човек и затова премиерът й дал пълни права никой да не й се меси.

А изказването на Борисов буди някои въпроси.

Какво значи „Да отмъстим“?

Това ли е политиката на ГЕРБ?

Не градивност, а заливане на опонента с кофа л…на, пардон, компромати?

Няма що.

Много мъжко, много почтено!

И на колко хора отмъстихте?

Или вече не помните бройката?

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *