Борисов: НАТО е нашето настояще и нашето бъдеще!

България отблизо

Премиерът Бойко Борисов отбеляза 17 години членство на България в НАТО, като заяви, че страната ни е член на най-успешния политико-военен съюз в света.

Благодарение на НАТО, днес сигурността ни е гарантирана и българските граждани са защитени. Ние сме силно ангажиран и отговорен съюзник. И занапред ще продължим да бъдем партньор, на когото ще може да се разчита, написа той в профила си в социалната мрежа.

Премиерът заявява още, че изпълняваме ангажимента за повишаване на инвестициите в отбраната, а Алиансът е нашето настояще и бъдеще.

Подкрепяме амбицията за процеса НАТО 2030, който цели засилване на политическото измерение на организацията. С диалог, единство и работа държавите от НАТО ще продължим да се справяме с предизвикателствата и заплахите за сигурността, както и да защитаваме свободата и мира, изтъква Борисов.

Въпросът е от кого всъщност ни защитава НАТО?!

И защо колкото повече ни защитават ЕС и НАТО, толкова повече държавата и хората обедняват?!

И защо дори едни ваксини не можем да осигурим за хората, след като сме членове на „най-престижните съюзи“?!

И още много други защо, на които Борисов няма отговор.

Tagged

1 thought on “Борисов: НАТО е нашето настояще и нашето бъдеще!

  1. НАТО е остаряла военна структура от минала епоха, която е като котва на шията на САЩ поради много причини. Не дай си боже някоя членка на НАТО реши да провокира военно Русия или Китай то тогава първи, ще го отнесат САЩ, защото Путин си го каза много ясно, че ще ударят първо главата, от която се издават заповедите т.е. САЩ и тогава другите. И да се трупат войски, и оръжия близко до границите на Русия и Китай направо си е повод за война вместо те да се съкращават, както ядрени така и конвенционални въоръжения. Американците направиха грешка, като отстраниха Тръмп по един антидемократичен начин, и най вероятно не ги чака, нищо добро в близко бъдеще. Дано се лъжа, но едва ли. Тръмп доста добре се справяше с вътрешната, и външна политика, но на повечето стана ясно, кои кръгове в сянка му скроиха този номер. Руснаците нямат, нищо общо с американските избори сега, преди, както се представя от това, което се пише и говори. ЕС трябва да създаде собствена армия с европейски генерали и адмирали, които не са подчинени на никой, а само на европейската общност иначе голяма каша може да се забърка не само в европейски, но и в световен мащаб военно, а и икономически. Военното разделение го има, все още непълно, но то води, и до задължително икономическо и монетарно такова. Те до това го докараха „сивите“… Така де …“де го чукаш де се пука“ …почти па’тока. Да Ви е жив, и здрав Сорос и другите, но не Ви водят към по добро. Ех, Орбане, колко прав излезе…Бъдете здрави…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *