Борисов нахока Цветанов и се закъхари за Мая Манолова, че нямала…Ето откровенията МУ!

България отблизо

Към този момент не се меся в изборите. Мисля, че се оправят достатъчно добре и без мен, заяви министър-председателят Бойко Борисов.

„Фандъкова получи от мен на 100% правото сама да си направи листите, сама да си направи кампанията. Тя управляваше сама. Но се опитаха да й вменят нашата сянка.
Месили сме се на други места в страната, по друг начин беше конструирана партията”, обясни той пред bTV.
„Не сме дали пари за кампания, не направихме голямо откриване в „Арена Армеец”. В евроизборите видях краха в очите, и трябваше да се намеся. „Апартаментгейт” ни разби, удари ни тежко репутационно. Отстраних много хора, за да разберат, че това е било случайно, а не стил. Победата в изборите показа, че хората повярваха”, посочи той.
„На никой не трябва да се надценява ролята в една партия. Това са избори като избори. Обликът на една партия не се гради от един човек.
Не ми липсва Цветан Цветанов особено след двете интервютата, които даде. Изговори глупости, които не му правят чест.
Не очаквах толкова бързо да излезе и да говори срещу колегите и партията си. Не го бях гледал, но Цвета Караянчева бе възмутена от това, което е казал за смесените райони. Водим битка с ДПС в смесените райони.
Да му е успешен новият проект, както на Слави Трифонов, да върви напред, но да не ни дава оценки”, призова премиерът.
Що се отнася до надпреварата за София между Мая Манолова и Йорданка Фандъкова, Борисов заяви, че битката в София е завършила преди да започне.
„Манолова няма група. Представете си, ако тя спечели. Най-голямата група ще е на ГЕРБ. Как ще си построи бюджета? А такива глупости и обиди хвърля срещу мене. И си мисли, че ще дойде после и ще иска помощ.
С Манолова се чувахме много често, помагал съм ѝ много. Но когато каза, че държавата я репресирала… Ти идваш в Министерски съвет повече, отколкото в твоя кабинет. Разбирам, че трябва да изговорите глупости, но поне малко бъдете праведни”, призова той.
По думите на Борисов, БСП са като кукувица, която търси къде да снесат по едно яйчице. „Можеш ли да си партия и да нямаш кандидат за София? Загуби си достойно, поздрави победителя!“, посъветва той.//blitz.bg/

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *