Борисов отива на съд? Лепна целувка на руса учителка и я призова да си пофилософстват насаме. Ама тя не е Суши…

България отблизо

Първата спирка в Сливенска област на премиера Бойко Борисов, който вози в автомобила си министрите на образованието и финансите, беше Професионалната гимназия по селско стопанство в Нова Загора. 

Премиерът се срещна с директорката и учителките и дори се пошегува с една от тях, след като разбра, че преподава философия: „Ела сега да философстваме с теб“.   По време на цялата си обиколка в училището и салона Борисов се оглеждаше за въпросната учителка: „Ела ние да си философстваме, тя директорката няма да има нищо против“. Накрая не пропусна и специално да се сбогува с нея с гореща целувка.

Борисов огледа сградата на училището отвътре и отвън и остана доволен: „Изглежда добре, поне на външен вид“.   Вътре той разгледа кабинетите по готварство и винопроизводство, а учителките демонстрираха новата интерактивна дъска в една от класните стаи. „Такова нещо трябва да има във всяко училище“.   За да демонстрират възможностите на устройството учителките показаха материал от сайта на общината от детската градина, където се чества Деня на Ботев.

Предложиха да му покажат и абитуриентите, но Борисов ги отряза: „Абитуриентите знам как ги изпращате“.   След като огледа и спортната зала на училището, премиерът беше помолен за снимка. „С ръководството имаме, дайте с учителите“, каза той и събра около себе си директорката и учителите.  Щракна се и тутакси придворните му метнаха фотото по медиите.

„Най-много трябва да се дава за образование“, коментира Борисов. Това, което сме обещали, го изпълняваме. За образованието министър Владислав Горанов дава пари без да се замисля, отбеляза премиерът Борисов и подчерта, че ще продължи да се изпълнява програмата и ангажимента за увеличение на учителските заплати.   „1000 училища правим в момента. Искам да ги видя всичките“, заяви той на образователния министър Красимир Вълчев.

Поласкана или обидена се почувства учителката от неочакваната целувка? Ще съди ли премиера, както го направи Суши с Кубрат Пулев, или ще си мълчи?

Както и да се е почувствала, тя не е американка, а българка и може даже да се похвали, че е докосната от Светиня Му.

Така ще продължава борбата. Идват избори.

Борисов ще търчи из страната, ще гали дечица, ще целува даскалици и същински Бай Ганьо ще се прави на добрия чичко, който работи единствено и само за България.

Колко ли наивници пак ще гласуват?

Tagged

2 thoughts on “Борисов отива на съд? Лепна целувка на руса учителка и я призова да си пофилософстват насаме. Ама тя не е Суши…

  1. Това е Бай Ганьо в действие. Унизително и отвратително

  2. МОЖЕ ДА Е БАЙ ГАНЬО,НО ГО НЯМА СЪВРЕМЕНИЯТ АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ ДА ГО ОПИШЕ И РАЗКАЖЕ В БЪДЕЩАТА ИСТОРИЯ ,ТОВА Е ПО ВАЖНО,ЧЕ УМИШЛЕНО НИ СТРЕСИРАХА И ЛИКВИДИРАХА КАТО УМЕН И РАБОТЕН НАРОД !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *