Борисов отново се хвърли на Бойко Рашков: Той е червен комунист! Не го слушайте!

България отблизо

На Рашков не му обръщайте внимание. Децата сигурно са чели приказката за Лъжливото овчарче. Той си лъже от първия ден. Първо лъже, че сме подслушвали,  а сега, че сме купували гласове.

„Той обаче не е виновен. Той си е червен комунист. По-скоро е важно кой се крие зад него. Спомняте ли си кой му сложи началника на кабинета и как го махната. Рашков върши мръсната работа на другите политически партии и най-вече на Радев“. Това заяви лидерът на ГЕРБ при среща със симпатизанти в Пазарджишко.

„Слави за 2 кампании се видя с 50 студента в Пловдив. Ние има какво да покажем и затова говорим“, категоричен е експремиерът.

„Обхода на Пазарджик са спрели, Хемус спряха, скоростната жп линия спряха, парите на докторите спряха и ваксинацията спряха“, добави Борисов.

„Искам да ви помоля за едно. Изборите ще дойдат, ще ги проведат, ще ги манипулират. Какво ще изкарат от тези машини, ще видим. Ние все пак трябва да гласуваме“, каза той.

„Ние трябва да имаме готовност, като омажат всичко, да реагираме. След Орешарски заварихме 6 млрд. 700 млн. дълг. БСП е световният шампион по фалиране на банки“, добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ призова да се гласува на 11-и, за да ГЕРБ има моралното право да говори.

„Здравият разум трябва да победи, защото народът заслужава добра съдба. Ей тука баба Тиша ми каза, че толкова пари от пенсии не е виждала“, каза той.

Борисов призова хората да се ваксинират и каза, че не спекулира с тази тема:

Идва вълна на Делта вируса. Септември-октомври ще ни затисне здраво. Тогава пак ще сме болни и ще има натиск на болниците. Другият месец ще изхвърлят ваксините, защото ще им изтече годността“, каза той.

Той отново каза на хората да не се плашат от лъжливите овчарчета, а да гласуват. „Каквото и да направят като правителство, ако ние си останем първа сила, то те ще се провалят“, призна той.

Слави дигал резултат? С кое, та той не се е показал. По кое има мнение и тема. Нека не гледаме все пак чуждите къщички, а да си гледаме нашата“, завърши той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *