Борисов подава оставка? Взел съм тежко решение обяви той от джипа си

България отблизо

„До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения“, заяви по време на инспекцията на магистрала „Европа“ премиерът Борисов.

„Тежките решения е важно да ги взима човек. Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят. Казват, че искат да влязат в парламента, за да бъдат силна опозиция. А кой ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влязат в парламента? Да ходят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати”, продължи с политическите коментари премиерът и лидер на ГЕРБ.

 

Ако е казал Господ, септември българите ще карат по нея, каза пък за магистрала „Европа“ Бойко Борисов.

 

Нашите строители на съвременна България, нашите „герои на социалистическия труд“, както се казваше едно време, за месец ще довършат започнатото, коментира премиерът.

 

„Движението тук беше един паваж, ако си спомняте, където хората толкова протестираха. Само за месеци, това е новото трасе посока запад, по което се движат автомобилите“, обърна се към спътниците си в джипа Бойко Борисов. И заяви, че само преди шест месеца са се слагали колоните, а сега вече има мостове.

 

Премиерът коментира и скандалния запис с Христо Иванов, при който става дума за Маджо.

„Гузната физиономия не можеш да си оправдаеш“, заяви Борисов. Той заяви, че щом е видял клипа, го е препратил на Христо Иванов, не за друго, а да си види гузната физиономия.

 

Нанков пък коментира, че от вчера Иванов си е сменил версията за скандалното видео няколко пъти.

„За разлика от тези, които вече събират CV-та, ние имаме да решаваме много неща. Най-голямата финансова политическа криза в света. Но на мои политически колеги им се вижда лесно, като е лесно, да са го направили“, заяви Борисов и допълни, че хората му споделят колко по-чисто е Черноморието и припомни, колко много пречиствателни станции са направени.

 

„От горе до долу цялото ни крайбрежие се пречиства с пречиствателни станции, представяте ли си какво е било Черно море преди нас“, коментира Борисов.

„Всичко това е за младите хора, а и не само, и за тези на средна възраст, и на старите хора. Животът на всеки е мил“, допълни той.

 

Тежките решения е важно докато ги вземеш, аз моите съм ги взел, каза още Борисов, докато инспектираше строителството на автомагистрала „Европа“.

Тежките решения е важно докато ги вземеш. Аз моите съм ги взел. Сега е важно да се направи разчет. Тежките решения сме си ги взели. Винаги като имаш решения и си наясно със себе си е ясно. Другите да му мислят. Аз като ги слушах, че искат да съборят правителството и да влязат в парламента, за да са силна опозиция. А кой ще доведеш, за да си опозиция? Не ти ли е мила държавата, за да си опозиция на някой друг. Програма на политическа партия – да влязат в парламента и да вземат депутатските заплати. Аз сега съм им измислил нещо, което много ще им хареса.

А кой ще строи и кой ще работи, кой ще взима тежките решения? Пак някой друг, а ние ще му намираме кусури. Нямаме партия, която да влезе в парламента и да взима тежките решения“, посочи Борисов.

Tagged

1 thought on “Борисов подава оставка? Взел съм тежко решение обяви той от джипа си

  1. Само дето през час си променя Решенията??? Леки, тежки, върти го като Цирков Въжеиграч???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *