Борисов: ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение. Няма да се срещам с тях. Да ходят при „Възраждане“!

България отблизо

ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение. Денков поощрява Кирил да чупи бутилки.

 

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес е на посещение в село Рупите, за да съди дръвчета с младежи от ГЕРБ.

 

И добави: „Съжалявам, че хората толкова бързо горят като лица – нито Денков, нито Петков, нито Василев могат да се върнат на постовете си. След тези лъжи, повече няма да се срещна с тях като личности.

 

Търсете си партньори. Видяхме какви партньори си намериха, свалиха Росен Желязков, натриха ни носа. Но на нашата маса няма да стъпят. Повече няма да преговаряме с тях“.

 

Добре, че Денков не стана министър на образованието. Защото един преподавател, академик, университетски преподавател да поощрява да се чупят бутилки. Този човек вчера ни връща във времето на бой с пръчки на ученици. За какви преговори говорим. Никога Петков не е хвърлил бутилка в моя кабинет. Мене ме е срам от този инцидент, когато изшиба бутилка в кабинета на Росен Желязков. Видяхте разликите между ГЕРБ и всички останали“, обясни Борисов и уточни, че и сега работи с ДПС, защото е либерална партия.

 

„Когато ставаше въпрос за оръжието за Украйна, работихме с тях. Аз оставям за всички врата.

Нормално ли е да се поощрява Кирил да чупи бутилки. Самият Петков казваше пред медиите, че „някакъв Борисов не ми вдига телефона“. Редовното управление идва след редовни избори“, обясни Борисов.

 

„Това, което ви оставих – тунелът и мостът, новото е само дупки“, обясни той за пътя от София до местността Рупите. И добави: „Сега темата за разговори изобщо не е тази. Сега щяхме да сме минали Симитли с новия път. Пътят къде е? Много ме е яд. Загубено време, но и парите ги няма. Обяснявам какво сме загубили 4 г.“

 

„Вие ме започвате с тази полша дума „сглобка“. Нека започнем с нещо празнично“, отговори на политически въпрос Борисов, но обясни:

 

„Хората могат да ни кажат кой да е отговорника на тази програма. Дали да сме заедно, дали да има коалиция, дали да има служебно или редовно правителство. Кой министър, кой премиер е на Петков? Какви регулатори? Всяко тяхно изказване им връща топката като бумеранг. От четвърта година ГЕРБ ги няма никъде“.

 

„Аз съм европейски политик. Толкова години винаги съм целял България да е добре представена и не искам да я връщам в мутренските години, когато избирахме само най-якия“, каза Борисов.

 

По думите му хората могат да кажат кой да е отговорникът на държавата. „Дали да сме заедно, дали да има коалиция, дали да има служебно или редовно правителство“, поясни той.

 

И продължи: „Как избраха шефа на БНБ Банка? Аз заложих на професионалист. Какво направиха ПП и ДБ? Гледах ги и се чудех как се разбират тези хора. Помните ли историята с КЕВР. Те пробваха да сменят регулаторите. Но нямат хора, нямат гората зад мене. Ние можем да управляваме с всеки, който има принципи. Те са по групи и ме объркват. Единия ден Киро, на другия Христо, после – Лена. И аз само трябва да отговарям. След изборите има варианти в зависимост от това как ни подредят хората“.

 

Той се обърна към ППДБ да не правят усилия да му поставят условия. И ги прати да си търсят за партньори „Възраждане“.

 

„Парите ги няма, всичко е в заеми, кадровият потенциалният потенция е размазан. Нямаме вече хора с интегритет, които да могат да преговарят и да предлагат най-добрите“, каза Борисов.

Tagged

1 thought on “Борисов: ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение. Няма да се срещам с тях. Да ходят при „Възраждане“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *