Борисов се закани: Ще късам ушите на всичките и ще почна с Кирчо и Асенчо

България отблизо

Бойко Борисов открива предизборната кампания в Благоевград. Евродепутатът Андрей Ковачев представи кандидат-депутатската листа от областта. 

„Тези избори ще бъдат различни. Преди ни говореха за смяна на модела. И хората се подлъгаха в това да очакват нещо по-добро, по-справедливо. А какво получиха? Инфлация, сметки, социална несигурност. Това са проблемите. Всеки говори за смяна на смяната“, каза от трибуната Росен Желязков.

 

„Няма нещо тук, което да не сме направили. А за „Струма“ Благоевград е все едно Владая. Дойдох на партийно събрание. Стягайте се и доказвайте. От тези избори по-лесни нямате. Нямаше опозиция и ние се разглезихме.

Тези се скъсаха да крадат и на шестия месец ги пенсионираха. Най-бързо пенсионирания премиер. Завчера бях у Русе – ще се избием до Търново. Голяма гордост на Киро, че спрели „Хемус“. „, каза Борисов.

„Пълен застой две години. Виновни са Сандов, Кирчо и Асенчо. Ако  бях аз, щях да им късам ушите на всичките“, отсече Борисов.

На втори, ако победим, слагаме мито един лев на горивата. На всяка бензиностанция заредиш 100 литра и ти връщат сто лева. 2,20 ще е цената на дизела. И виждате ли – тръгнаха си Кирчо и цената на горивата падна. Цената на дизел, бензин и метан е директно от вашите джобове, заяви лидерът на ГЕРБ.

Борисов призна, че катастрофа в Кресненското дефиле е възпрепятствало много хора от листата в Благоевград да дойдат на събранието.

„Гръцка връзка не е имало от стотици години. Защо на мен ще ми го турат?“, запита Борисов.

По думите му гръцката връзка е щяла да бъде готова на 31 декември.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *