Борисов скочи на Рашков и ДБ: Аналогови дебелаци сме, защото ги хванахме да крият гол мъж в гардероба!

България отблизо

„Влизаш в гардероба и намираш гол мъж. После ти обясняват, че той е гол, защото е беден, ама е за резервни части, ако ти потрябват“.

Така лидерът на ГЕРБ обясни казуса с наличните 228 машини, собственост на Сиела норма.

„Били сме аналогови дебелаци, защото ги хванахме“, заяви Борисов.

Като няма да правят нищо с тези 228 машини, защо са в същия склад, в който държат и машините за изборите?! И защо държавата ги пази?! Единственият, който отговаря за тях сега е министър Бойко Рашков.

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов скочи на Рашков и на партия „Демократична България“ в Симеоновград.

На ГЕРБ са дали 2 машини да обучаваме хората как да гласуват. Как ще обучим 700 хиляди наши симпатизанти?! Какво да ги обучавам, как да гласуват за Румен Радев ли? Все едно да взема една камера и да ви кажа обучавайте целия народ да снима, обърна се Борисов към журналистите.

Това е тактиката на Радев, пък излиза Рашков да отклонява вниманието от хаоса във всяка сфера, заключи Борисов.

Затова във вторник ще заведа дело срещу Рашков. Не казва коя е моята банка, през която са преведени милиони. Било следствена тайна, ама ти си казал всичко, каква следствена тайна, запита с апломб Борисов.

В моя дом не са намирани пари, нито списъци с хора, гласовете на които съм щяла да купувам. Намериха 120 лв. и монети в джоба на мъжа ми. Ние от 20 години сме по избори, намериха таблица с резултати от предишни избори на различните партии.

Това заяви кметът на Симеоновград Милена Рангелова, като коментира акцията на полицията срещу купуване на гласове в града.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *