Борисов се нахвърли срещу Бойко Рашков: Той само лъже, ние от ГЕРБ сме невинни!

България отблизо

„Рашков да не крие колко са нелегалните мигранти. Той само лъже, че сме подслушвали политици, а трети избори дойдоха, още не сме разбрали кой сме подслушвали. Денков в образованието повтаря на 100% каквото казва Вълчев, а няма смелостта да се изправи да каже – започваме присъствено обучение. Това е защото проспаха ваксинацията“.

 

Това заяви Бойко Борисов пред младежкото обединение на ГЕРБ.

„Абе , скъпи мои, защо полицията и армията са на границата? Какво ще ги прави там тия хора, ще ги стреляме ли? Вие виждате, американските пехотинци носят бебета. Ако искате да се свърши работа, трябва с Брюксел да се работи. Ако не можете, потърсете ме. Пак ще ви свърша работата. Не заради вас, заради народа.“, подчерта Борисов.

„ГЕРБ в България е 1-ва. БСП щели да водят разговори – с кого. В Петък Трифонов обясни колко прозрачно вървят преговорите. „, потресен е бившият министър-председател.

Единствената цел на тези хора е да има втори мандат на Радев и няма да се спрат пред нищо. Коя нормална държава ще харчи близо половин милиард лева, за да се провеждат избори след избори, попит бившият премиер.

Той каза, че скоро няма има пари дори до пенсии заради лошото финансово управление. „Тогава ще си отидат кой в Канада, кой в Англия и после ние ще трябва да им оправяме делата и да спасяваме държавата“

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *