Борисов с нова атака навръх празника: Радев е създател на хаоса, а ние от ГЕРБ сме чистички!

България отблизо

„113 години след обявяването на Независимостта на България е добре да не забравяме, че правото да си свободен и независим върви заедно със задължението да си отговорен“.

Така започва пост на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в личния му фейсбук профил.

Думите му са по по повод Деня на независимостта.

„Политическата криза, в която ни вкара избраният за обединител, се преодолява именно с отговорност.

И днес, когато си спомняме за великото дело на едни силни държавници, призовавам лидерите на политическите партии да се опитат да загърбят егото си и да се поставят на висотата на онези, които почитаме. Защото България има нужда не само от независимост, но и от стабилност и растеж.

Вярвам, че можем да го постигнем с разум и диалог. Всичко друго води до задълбочаване на хаоса. А хаосът е в полза само на олигархията и един човек, който реши, че юмркът му е по – силен от разума!“, написа Борисов.

Бившият премиер обаче забравя, че хаосът започна по негово време. Той спря Южен поток и АЕЦ „Белене“, затова сега имаме космически скъп ток, въпреки че направи Балканския поток, който все още не е започнал да работи. Ако Борисов имаше смелостта да направи Южен поток и АЕЦ „Белене“, сега щяхме да имаме евтин ток и евтин газ, а не този огромен енергиен хаос, който може да закара държавата в бездната.

Да не говорим за другите прегрешения на Борисов, свързани с магистралите, с ниските доходи и унищожаване на държавните предприятия, което остави фирмаджиите да беснеят необезпокоявани. Защо Вождът за 12 години не направи нищо за земеделието, та сега няма нито един български плод или зеленчук на трапезата ни?!

Има и още много други гневни въпроси. Така че няма никакъв смисъл сега Борисов да се прави на току що излязъл от нищото, и да вика с все сила, че той е добрият, а Радев е лошият.

Защото никой вече не му вярва.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *