Борисов с шокиращо признание докога ще бъде на власт! Вижте какво разкри и…повярвайте, ако можете!

България отблизо

Нямам никакви намерения да ставам президент!

След пет години ще си управлявам партията е това е. Ако сме живи и здрави, пак ще съм начело на ГЕРБ, каза скромно в свое интервю премиерът Бойко Борисов , цитиран от Dir.bg.

Най-належащият ми план е да си изкарам мандата докрай, а после ще видим. Дай, Боже нов мандат, защото ГЕРБ е доказала, че е единствената партия, която може да управлява страната и да превърне България в достойна европейска държава.

Президентската институция никога не ме е интересувала, няма значение кой ще е президент.

Няма сътресения в коалицията, журналистите си ги измислят. С Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов имаме  прекрасен диалог и се надявам той да продължи още поне три години. А защо не и повече?

Не водя война с президента Радев. Казвам му в очите какво си мисля.  „Аз съм му казал на КСНС, че се чувствам обиден от някои негови приказки, но прекалено  уважавам институцията, за да влизам в безсмислена война с него“. Пък медиите да си пишат каквото поискат!

Премиерът определи скандалите около ЧЕЗ като един голям балон. Според него БСП са основните виновници за скандала, защото хейтят всичко, което правят управляващите за България. Като не могат да управляват, саботират нашата работа. Но това си е техен проблем, народът вижда, че правим всичко за него и гласува за нас! – бодро заяви премиерът, който е на път да се прверъне във вечен.

„Аз давам много и на международната политика.

Вече съм си извоювал позиция в ЕС с мен да разговарят на равни начала, а не да ми  осъждат решенията. Моят приоритет са били и ще бъдат  ЕС и НАТО, държа и канала на комуникация между Евросъюза и  Ердоган, а с президента на Русия съм  в много добър, работен и  изпълнен с взаимно  доверие контакт.  Путин знае, че първо гледам интересите на България, второ на  ЕС и накрая, ако  можем да направим с Русия нещо, го правим“, каза Борисов.

Това интервю на Борисов буквално изправи на нокти българския народ.

Бащицата ясно и твърдо заяви, че ще ни управлява, докато е жив. И нас, и децата, и внуците ни.

Даже за миг не допусна, ме народът може да не гласува за него на следващите избори. Явно такава опция не съществува. Гласуват, не гласуват, той ще управлява!

А това вече е страшно!

Една предизвестена безкрайна диктатура!

Ще позволим ли?

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Борисов с шокиращо признание докога ще бъде на власт! Вижте какво разкри и…повярвайте, ако можете!

  1. Чел съм много коментари, мнения, изказвания…и много други по отношение как да спрем съществуващото преди и сега управление на ГЕРБ. Но с коментарии, изказвания и на тях подобни нищо няма да направим, няма да има ефект. С така нареченото гласуване, ако чакаме на него, също няма да има ефект, защото вече имат опит с подмяната на вота. Чудя се как Ц. Цачева я допуснаха да се провали? Ц.Цветанов нещо е пропуснал?! НЕОБХОДИМО Е ДРУГ ПОДХОД , дето и учителите на ГЕРБ не го знаят! КАКЪВ Е ТОЙ? Нали сме интелигентна нация- трябва да го измислим!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *