Борисов хвърли бомба: Вече имаме нова сглобка

България отблизо

Двойно повече имаме от ПП-ДБ на тия избори. И ако трябва да направя обобщение, вече имаме нова сглобка, това са партиите, които подкрепят Путин и Русия –  ПП-ДБ, БСП и Възраждане.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който пристигна в Пловдив.

На миналите избори в миналата неделя ГЕРБ беше пръв навсякъде. Сега се обединиха ПП-ДБ с Възраждане и БСП и има нова коалиция, нова сглобка. Играха срещу нас на няколко места.
Има платен вот на много места, например във Варна с групировките. Понеже в Банкя се познаваме хората, ПП и Възраждане, ще се обърна към Кирил и неговото лицемерие, където си дадох гласа за Терзиев, изнасилих партията да гласува за него, в същото време те платиха пари да ме бият в Банкя, допълни Борисов.
Заради това е ниска избирателната активност. Хората вече не понасят лицемерието. Подобни сглобки вече не виждам за правилно, но те ги правят.
„Делян къде е? Ела бе, опозицио, моя“ – това бяха първите му думи.

„Чакайте да не става с гръб към bTV, че може от вас кмет да вземе“, заяви Борисов, визирайки Хекимян, който бе издигнат от партията му за кмет за София, но изгуби на първи тур.

Варна още броят. В Благоевград също бяха на кантар. Двойно повече имаме от ПП-ДБ. Това е категоричният резултат. Те са трета политическа сила.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *