Боян Чуков: Украинците се поставиха в услуга на Пентагона и ЦРУ срещу Русия

Свят

Американският вестник NYT пак създаде огромна „сензация“. ЦРУ било създало в Украйна преди 10 години 12 свръхсекретни бункера по границата с Русия за шпиониране на Руската федерация. Вече близо 10 години те придобиват уникална и свръхважна информация за Русия. Те предоставят данни за целеполагането на ракетите, които удрят по руската територия.

Всичко това се управлява от обединената разузнавателна група на САЩ, Великобритания и Нидерландия. Възниква логичен въпрос! Защо американската медия точно сега разкрива тази топ секретна информация? Тя срива окончателно мита, че влизането на руските войски в Украйна на 24 февруари 2022 г. е „с нищо не предизвикана агресия на Путин“ срещу миролюбивия, свободолюбивия и жадуващ за демокрация украински народ.

Защо NYT срива цялата пропагандна постановка, лансирана от две години, че „кръвожадният Путин“ е агресор и много лош човек. Защо се разкрива, че Украйна от доста години е натовска въоръжена и разузнавателна платформа за атака срещу Русия.

Първо, защото вероятно тези шпионски бази са вече разкрити от руската армия.

И понеже вече не могат да се използват по друг начин, май демократите искат да покажат и докажат на републиканците колко е ценен проамериканският режим в Киев. Затова трябва да се отпуснат още финанси и въоръжения на режима на Зеленски.

Украинците се поставиха в услуга на Пентагона и ЦРУ срещу Русия. Вече няма необходимост и да се измислят малоумни интерпретации за „агресивността на Путин“. Циркът приключи с въпросната статия на NYT!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *