БСП: ГЕРБ е в агония, правителството пада! Цветанов: Нищо страшно не се е случило, ще се разберем с партиотите

България отблизо

„Това, което наблюдаваме днес – правителството е в агония. Тече битка постове и за разпределяне на финансово влияние, коментира говорителят на ПГ на „БСП за България“ Елена Йончева.

Правителството на ГЕРБ е бедствие за България, това правителство си отива, но оставя след себе си катастрофа във всяка сфера, включително и в здравеопазването, допълни тя. По думите й битката на левицата оттук насетне е как ще започне възстановяването на България. По-рано от ДПС също бяха лаконични, като директно отсякоха, че темата е за бракоразводни адвокати. Разправията между Симеонов и Сидеров достигна неимоверни висоти, след като единият обвинява другия, че защитава интересите на Сорос и джендъризма, а другият го нарочи, че защитава интересите на Москва.

Нито един народен представител от „Атака“ не е на работа в парламента днес. Няма и екип на телевизия „Алфа“, въпреки, че тя отново предава. Коментар от партията на Волен Сидеров все още няма.

Цветан Цветанов изказа притеснението си от ситуацията, обаче заяви,  че коалицията ще се справи с нея, правителството е стабилно и че дребните дразги между патриотите, няма да станат повод  за разпадането й.

Tagged

2 thoughts on “БСП: ГЕРБ е в агония, правителството пада! Цветанов: Нищо страшно не се е случило, ще се разберем с партиотите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *