БСП разкри защо Манолова и Жан Виденов не са в голямата лява коалиция!

България отблизо

Румен Петков и Георги Първанов няма да присъстват в листите на БСП за кандидат депутати, но ще са част от голямата лява коалиция. Това обяви на брифинг лидерът на соцпартията Корнелия Нинова.

 

Причина за това е, че те самите не желаят да се кандидатират да участие в парламента, уточни Нинова.

Соц. лидерът подчерта, че разговори с Жан Виденов не са водени, защото той току що започва работа по свой партиен проект.

„С Мая Манолова опитахме няколко пъти, но не бе приета нашата подадена ръка. От партията „Изправи се! Мутри вън!“ бяхме определени като статукво, като партия, с която не искат да разговарят“, обясни още тя.

„Чух я тази интрига вече, това е поредният опит да се вие клин между БСП и Румен Радев, не се поддавайте на никакви интриги“. Така отговори Нинова на въпрос дали с новия формат на коалицията може БСП да подкрепи Георги Първанов, ако той се включи в кандидат-президентската надпревара наесен. Нито Първанов е искал да се кандидатира за президент, нито ние сме вземали решение да го подкрепяме.

Решението ни е да подкрепим Румен Радев за втори мандат, добави лидерът на социалистите.

Относно подслушването на политици Нинова посочи, че ако е вярно, е изключително скандално Очаква да се направи щателна проверка и да се накажат виновните.

Tagged

1 thought on “БСП разкри защо Манолова и Жан Виденов не са в голямата лява коалиция!

  1. ЩОМ ПОДКРЕПЯТЕ ЕС ЗАТОВА НИКОЙ НЕ ВИ ХАРЕСВА ВАС ,ВИЕ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ ,А НЕ ТЪРСАЧИ НА НЕЗАВИСИМОСТ И СВОБОДА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!!!
    НИКОГА ПОВЕЧЕ БКП – БЕСП !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *