БСП са деградивна опозиция, чиято единствена цел е да клати България!

България отблизо

„Че се опитват да го клатят е видимо за всички. За тях жаждата за власт е видима и на всяка цена! Вотът е по график, с единствена цел – дискредитиране на правителството!

В тази си жажда не дискредитират само правителството. Започнаха дискредитирането на институции. Те казват едва ли не – всички са маскари! Ако утре те дойдат да управляват, не знам с какви очи ще гледат всяка една от тези институции, всяка една от тези администрации!

Това каза Татяна Дончева в предаването „Беновска пита“ по Канал 3.

Струва ми се, че се минава една граница, която не трябва да се минава. Аз бих ги призовала към повече смирение, малко повече разум! Трябва да си пазим държавата и да уважаваме институциите!”, възмути се събеседничката.

„Татяна Дончева, която беше виден представител на лявото БСП, каза: „Пред БСП има само една алтернатива – или Корнелия Нинова, или БСП!”.

Права ли е? Корнелия пречи ли на БСП?”, на финала попита Илиана Беновска. „Не съм политолог, анализатор, не мога да имам това самочувствие. Не мисля, че БСП е в най-добрата си форма с тези вътрешни скандали, които има! Наличието на такива сериозни сблъсъци отвътре показва, че няма стабилност в една партия, но аз не бих се бъркала в техните вътрешнопартийни проблеми.

Това е тяхно право и решение да преценят кой е техния лидер, водач и на кого трябва да се доверят. За мен е по-важно уважението между институциите, включително и между партиите, да не пада на ниско ниво! Трябва да се уважаваме, трябва да имаме отношения и всичко трябва да е на база аргументи, на база факти, а не на база да омаскариш другия самоцелно!”

Tagged

1 thought on “БСП са деградивна опозиция, чиято единствена цел е да клати България!

  1. Когато не те уважават,ти как да уважаваш или да се следва правилото“преклонената главичка остра сабя не я сече“…Госпожа Дончева май залюби ГЕРБ и Бойко щом смята че трябва единство – единството се ражда от взаимно уважение,а когато единството е единство заради самото единство без покритие на това аз му казвам диктатура или авторитаризъм…Освен това не съм видяла или чула случай в който ГЕРБ да не обвиняват комунистите и БСП за всички грехове и да са признали веднъж своя вина – все пак 10 години управляват!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *